Kleurrijke palmpasenoptocht door Indische Buurt

Palmpasenoptocht Indische Buurt TnOp zondag 20 maart 2016 organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers samen met Travers Welzijn en de Vlasweide een palmpasenoptocht door de Indische Buurt. Kinderen gaan zelf een palmpasenstok maken voor de kleurrijke optocht door de wijk.

Bij mooi weer mag je ook jouw fiets, skelter of step versieren. De bonte stoet wordt begeleid door de paashaas en muziek. De deelnemende kinderen krijgen na de optocht een lunch in de Vlasakkers.

De Palmpasen activiteit begint om 11:00 uur in wijkcentrum de Vlasakkers en duurt tot twee uur. Alle kinderen mogen meedoen, alleen voor de allerkleinsten (onder de 4 jaar) vraagt de wijkvereniging begeleiding van één van de ouders. Kom ook en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Wil jij meedoen? Geef je dan vóór donderdag 17 maart bij Jolanda de Jong (Sumatrastraat 68) of Helga van den Berg (Jeugdhonk Vlasakkers) en lever het ingevulde strookje in samen met het geld. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden, niet-leden betalen één euro vijftig.

Palmpasenoptocht Indische Buurt 20 maart 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/03/12/kleurrijke-palmpasenoptocht-door-indische-buurt/27193/