WijZ start rollatorwandelingen vanaf De Springplank

Rollatorwandeling ugSamen wandelen in de buitenlucht is gezellig en gezond. WijZ organiseert vanaf 4 april elke maandag rollatorwandelingen voor senioren die zelfstandig kunnen lopen met hun rollator. Lekker bezig zijn en gezelligheid staan bij de wandeling van 30 tot 60 minuten voorop.

Loopt u mee? Kom dan maandag 4 april om 10.30 uur naar De Springplank (aan de Beukenstraat 83 in Dieze) om onder het genot van een kopje koffie of thee kennis te maken met de rollatorwandeling. Zowel de deelname als de koffie of thee is gratis. Aanmelden hoeft niet, u kunt gewoon naar de startplek komen.

Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst is er mogelijkheid om uw rollator gratis te laten controleren (dit wordt verzorgd door Welzorg). Hierbij wordt de rollator op de belangrijkste punten nagekeken en zo nodig afgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas van Rheenen (b.vanrheenen@wijz.nu), Janneke de Groot (j.degroot@wijz.nu) of bel 038 – 851 57 00.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/03/31/wijz-start-rollatorwandelingen-vanaf-de-springplank/27269/