On-Cue swingt op WAK-podium bij Zwolle Unlimited

On-Cue TnHet is bijna zo ver en dan is het weer de Week van de Amateurkunst (WAK). Van 28 mei tot en met 5 juni 2016 staan diverse amateurkunstenaars uit Zwolle ‘in the picture’. Vocal Group On-Cue zal niet ontbreken en schittert op zondag 5 juni op het WAK Muziekpodium (tegenover de verhalenboot) tijdens het festival Zwolle Unlimited. Het optreden start om 12:45 uur.

On-Cue zal onder begeleiding van piano diverse pop- en jazznummers zingen. Zowel bekende nummers van o.a. Caro Emerald en Sérgio Mendes, als oude swingende jazz klassiekers zoals ‘Fascinating Rhythm’ komen tijdens het optreden voorbij.

On-Cue is een enthousiaste en gedreven vocal group met ongeveer twintig leden o.l.v. Michaël Schotanus, Bas Gankema en Eline Geerdink. On-Cue zingt vaak a capella en het repertoire is heel divers: van jazz en latin tot uitdagende spannende arrangementen uit het pop- en rockrepertoire. Met een passende choreografische setting en krachtige performance is On-Cue meer dan muziek alleen. On-Cue zingt elke maandagavond van 20:00 tot 22:15 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

On-Cue tijdens de Week van de Amateurkunst in 2015

On-Cue tijdens de Week van de Amateurkunst in 2015

Er is bij On-Cue nog plaats voor mannen. Ben je enthousiast na het zien van On-Cue’s optreden en lijkt het je een uitdaging om een keer mee te zingen, dan ben je van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.on-cue.nl.

Meer informatie over de Week van de Amateurkunst vindt u op amateurkunst.stadkamer.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/05/27/on-cue-swingt-op-wak-podium-bij-zwolle-unlimited/27475/