Burgemeester feliciteert 60-jarig echtpaar Rigter

60-jarig huwelijk Rigter-Platje TnDe heer en mevrouw Rigter-Platje zijn zondag 5 juni 2016 zestig jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer bracht een bezoek aan de Ferdinand Bolstraat om het echtpaar persoonlijk te feliciteren met het diamanten huwelijk.

De heer Berend Jan Rigter is geboren op 12 januari 1932 te Zwolle en mevrouw Sophia Maria Platje is geboren op 13 juni te Zwolle. Meneer Rigter heeft als typograaf, en hand- en machinezetter gewerkt. Hij verzorgde de vormgeving en was advertentieadviseur. Mevrouw Rigter werkte als naaister. Ze zijn in Zwolle getrouwd en hebben elkaar leren kennen via de zus van meneer.

De hobby’s van Berend Jan Rigter zijn voetbal, biljarten, fotografie, wandelen, computer en nog vele andere sporten. Zijn vrouw Sophia houdt van handwerken, lezen en puzzelen. Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen (waarvan er één op 26-jarige leeftijd is overleden), één achterkleinkind en het tweede achterkleinkind is op komst.

Burgemeester Henk Jan Meijer feliciteert echtpaar Rigter-Platje met het diamanten huwelijk

Burgemeester Henk Jan Meijer feliciteert echtpaar Rigter-Platje met het diamanten huwelijk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/07/burgemeester-feliciteert-60-jarig-echtpaar-rigter/27521/