Aanmelden Kleurcrea Dieze met twee weken verlengd

Kleurcrea Dieze TnBernice Mager en Tamara van Soldt hebben de start van een kleur en creatieve groep in Dieze-Oost twee weken uitgesteld. De dames hebben te weinig aanmeldingen ontvangen voor ‘Kleurcrea Dieze‘ en beginnen nu op vrijdag 17 juni aanstaande.

“De reden van de lage opkomst is voor ons gissen. Misschien is betaling van tien euro in één keer toch teveel gevraagd, daarom mogen mag er nu per avond betaald worden. Zo hopen we de drempel te verlagen en meer aanmeldingen binnen te krijgen. Wijkbewoners uit Diezerpoort die ook graag creatief bezig zijn potloden of kwasten kunnen zich nu ook telefonisch opgeven”, laten de artistieke vrouwen weten.

Kleurcrea Dieze wordt eens in de twee weken gehouden op de acht vrijdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur bij het SWZ informatiepunt aan de Pieter Steijnstraat 19A in Zwolle. Voor deelname vragen Bernice en Tamara een eenmalige bijdrage van tien euro voor acht avonden of twee euro per avond.

Ben jij achttien jaar of ouder en wil je ook meedoen, geef je dan tijdig op via kleurcrea.dieze@gmail.com of bel 06 33 93 01 04. Meer informatie vind je op Facebook Kleurcrea Dieze – Zwolle.

Kleurcrea Dieze begindatum 17 juni 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/08/aanmelden-kleurcrea-dieze-met-twee-weken-verlengd/27534/