Verloskundigenpraktijk opent deuren in Dieze-West

De Ooievaar ugDe Ooievaar Verloskundigen heeft 1 juni 2016 haar deuren geopend aan de Vermeerstraat 60 in Zwolle. Een verloskundigenpraktijk midden in de wijk Dieze. “We krijgen veel leuke reacties van buurtbewoners die blij zijn dat er een leuke, sociale bestemming is gekomen voor het pand”, meldt Ingrid Nijeboer.

“De Ooievaar Verloskundigen is een kleine praktijk en dat betekent dat we tijd hebben voor onze zwangeren. We kennen iedereen persoonlijk die in onze praktijk onder controle is omdat we niet veel verschillende gezichten zien. Ook tijdens de bevalling hebben we meer tijd en minder stoor elementen, zoals telefoontjes.”

Eerste baby bij De OoievaarDe eerste baby is al geboren, op 2 juni zag Julian het levenslicht! Zijn trotse ouders zijn blij met hoe de bevalling gegaan is, én dat ze bij De Ooievaar onder controle waren. “Nu wisten we precies wie er zou komen. Dat voelde vertrouwd en prettig.”

In de praktijk werken momenteel drie verloskundigen: Ingrid Nijeboer, Annegreet Petersen en Barbera Morren. Verloskundigen met veel ervaring en passie voor het vak. Het blijft altijd weer bijzonder om de geboorte van een kindje mee te mogen maken. “We willen graag zorg geven die aansluit bij de wensen van de aanstaande ouders. En natuurlijk kwaliteit van zorg leveren. Daarom werken we nauw samen met gynaecologen en andere verloskundigen in de regio. We houden ook spreekuur in de Geert Grote Huisartsenpraktijk aan de Radewijnsstraat. Dat is voor sommige zwangeren weer dichterbij. Ook het contact met de huisartsen is prettig en een meerwaarde voor ons werk.”

Op 25 juni van 11:00 tot 13:00 uur is de officiële opening van de praktijk. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje te nemen! Meer informatie kun je lezen op www.deooievaarverloskundigen.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/09/verloskundigenpraktijk-opent-deuren-in-dieze-west/27539/