SWT Oost rolt op kickbike door Zwolse wijk

Teamuitje SWT Oost ugNegentien medewerkers van het SWT Oost zijn donderdag 9 juni 2016 een middag met een kickbike op pad geweest in het kader van dagbesteding en vrijwilligerswerk. Het teamuitje start op het Simon van Slingelandtplein en het Sociaal Wijkteam Oost gaat op weg naar Bij Bosshardt, een vestiging van het Leger des Heils in Dieze-Oost.

Ze worden hartelijk ontvangen door coördinator Inge van der Kroef en krijgen antwoorden op de vragen, waar moeten we aan denken bij dagbesteding en Bij Bosshardt? De deur staat open voor iedereen, er zijn verschillende functies voor dagbesteding zoals keuken, kleding of bediening.

Start teamuitje SWT Oost op het Simon van Slingelandtplein

Start teamuitje SWT Oost op het Simon van Slingelandtplein

Na een bezoek van een uur gaan ze verder naar de volgende locatie en dat is PEC Zwolle. In het IJsseldelta Stadion wordt men hartelijk ontvangen door Diederik Meijntjes (manager wedstrijdorganisatie bij de Zwolse eredivisieclub) en Frits van Halen (vrijwilligerscoördinator).

Sociaal Wijkteam Oost in het IJsseldelta Stadion

Sociaal Wijkteam Oost in het IJsseldelta Stadion, foto Jaap Kolk

Ook hier krijgt het sociaal wijkteam uitleg over dagbesteding en vrijwilligerswerk zoals, functies gastheer, gastvrouw, beveiliging, sfeer (HTC jeugd ) of verkeersregelaars. Denk aan het schoonmaken van de stoeltjes of reclame onderhoud, dit betreft 360 functies. Na een kopje koffie ging men terug naar het beginpunt, het pand van het SWT Oost. Deze leuke middag wordt afgesloten met een gezellige maaltijd in het City Café van de Gift City.

Bekijk alle foto’s van het teamuitje op Facebook Diezerpoorter of in het album Teamuitje Sociaal Wijkteam Oost.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/14/swt-oost-rolt-op-kickbike-door-zwolse-wijk/27569/