Frion De Molenkamp organiseert Boeren Zomermarkt

Frion Zomermarkt ugDe Molenkamp organiseert op woensdag 29 juni 2016 een gezellige Boeren Zomermarkt. Dit dagcentrum van Frion staat midden in de maatschappij. De zomermarkt van De Molenkamp is ondertussen een begrip in de wijk Dieze-Oost en omstreken.

Bezoekers van jong tot oud zijn tussen 13.00 en 15.30 uur van harte welkom aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Hier verkopen trotse cliënten eigengemaakte producten. Daarnaast is er een verloting. Ook worden buurtgenoten uitgenodigd om een kraam te huren.

Tijdens de Boeren Zomermarkt is er voor elk wat wils. Een greep uit het assortiment is: artikelen voor de aankleding van de tuin, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Deze sluiten aan bij de huidige trends. Op de achtergrond klinkt muziek. En uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Midden in de maatschappij
Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken of halffabricaten. Ook hoort catering tot de mogelijkheden. De medewerkers verzorgen samen met cliënten hapjes en buffetten. Of bieden workshops cup cakes aan tijdens kinderfeestjes. Dit kan zowel bij De Molenkamp als op een eigen gekozen locatie.

Frion Zomermarkt 2015

Leren en ontwikkelen
Daarnaast biedt Frion mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting en dat ziet de bezoeker terug in de producten die op de markt worden gepresenteerd en te koop zijn.

Kraam huren
Buurtbewoners kunnen een kraam huren op de Boeren Zomermarkt. Iedereen die hier belangstelling voor heeft kan langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Op werkdagen kunt u telefonisch contact opnemen met 038 – 453 61 76. De kosten voor een halve kraam zijn 12,50 euro en voor een hele betaalt u vijfentwintig euro.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/17/frion-de-molenkamp-organiseert-boeren-zomermarkt/27675/