Diezerpoort Leeft toont wat er speelt in de wijk

Er gebeurt veel in Diezerpoort. Om te laten zien wat dat is hebben diverse organisaties, wijkverenigingen, buurtinitiatieven en kerken met elkaar een leuke en actieve middag georganiseerd. Onder de naam Diezerpoort Leeft vinden er zondag 26 juni tussen 11:30 en 14:30 uur feestelijke festiviteiten plaats in Park de Hogenkamp in Zwolle.

Voor kinderen en jongeren is er een circuspiste, een workshop van de Fakkelfeit, sport- en spelactiviteiten, schminken en een ponykar. Er is muziek, hapjes en drankjes maar ook een picknick gedeelte. Voor deze picknick kun jij jouw eigen hapjes meenemen.

Deze middag zullen ook verschillende initiatieven en organisaties aanwezig zijn om te vertellen of laten zien wat zij doen in de wijk Diezerpoort. Nu maar hopen op een zonnige dag, bij slecht weer worden de activiteiten verplaatst naar Focus aan de Zerboltstraat 63 in Dieze-Oost.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/23/diezerpoort-leeft-toont-wat-er-speelt-in-de-wijk/27692/