Zwolsche Boksclub opent nieuwe locatie aan Floresstraat

Na een paar jaar in een sportlokaal lessen te hebben gegeven, zijn  Melvin des Celles en Ronald van Holst een boksschool begonnen aan de Floresstraat 4 in Zwolle. De stichting van de beide heren heeft als doel uit het spoor geraakte personen via boksen een ander inzicht te geven in hun bestaan en bezig te zijn met sporten. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker komen boksen.

Opening Zwolsche Boksclub 2016-06-25-18

Bij de opening van de Zwolsche Boksclub, die zaterdag 25 juni verricht wordt door de wethouder René de Heer en oud-bokser Orhan Delibas (zilveren medaille Olympische Spelen), wordt daar uitvoerig bij stil gestaan. Er zijn nu al negentig leden bij de school aangesloten. “We moeten de groepen al scheiden”, werd er gezegd. Na de opening, waar veel belangstelling voor was, heeft Orhan nog even een flinke training gegeven. Het publiek kan met een drankje en een hapje daarvan meegenieten.

Door een nog onbekende fout in onze website kunnen we geen foto’s uploaden, excuses voor dit ongemak. De foto’s kunt u bekijken in het album Opening Zwolsche Boksclub aan de Floresstraat op onze Facebookpagina.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/27/zwolsche-boksclub-opent-nieuwe-locatie-aan-floresstraat/27698/