Verloskundige verricht opening De Ooievaar

Eerste baby bij De OoievaarDe Ooievaar Verloskundigen is zaterdag 25 juni officieel geopend. De opening van de verloskundigenpraktijk aan de Vermeerstraat 60 in Dieze-West mocht worden verricht door verloskundige Ingrid Nijeboer. “Na een periode van hard werken en ideeën ontwikkelen is een droom werkelijkheid geworden. Het blijft het mooiste en meest dankbare werk wat je kan bedenken, elke geboorte blijft bijzonder en uniek.”

De praktijk is gevestigd midden in de wijk Diezerpoort. Gastvrijheid, laagdrempelig, persoonlijke aandacht zijn belangrijke steekwoorden om de verloskundigenpraktijk te beschrijven. Ook vanuit andere wijken in Zwolle is de praktijk eenvoudig te bereiken.

Voor de opening was de praktijk omgetoverd in een prachtige ruimte met veel bloemen een loper, ballonnen en hapjes en drankjes. Er was veel belangstelling voor de nieuwe praktijk. Zwangeren, buurtgenoten, kraamzorg, collega’s en belangstellenden hebben kunnen genieten van de warmte van de praktijk en het pand van binnen kunnen bekijken. Meer informatie vindt u op www.deooievaarverloskundigen.nl.

Door een nog onbekende fout in onze website kunnen we geen foto’s uploaden, excuses voor dit ongemak. De foto’s zijn te zien in het album Opening ‘De Ooievaar Verloskundigen’ in Dieze-West op onze Facebookpagina.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/28/verloskundige-verricht-opening-de-ooievaar/27708/