Nieuwe muziek- en danslessen bij Jubal Zwolle

Jubal Muzikidz tnShowband Jubal Zwolle begint vanaf dinsdag 6 september 2016 met nieuwe Muzikidz- en Showkidz-cursussen. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans.

Deze muziek- en danscursussen biedt Jubal al enkele jaren met veel succes aan. In het verleden startten de cursussen in het najaar, maar dit jaar is besloten om deze cursussen aan te bieden op het moment dat de scholen weer beginnen. Op dinsdag 6 september is daarom het begin van de nieuwe Muzikidz en Showkidz.

Leuk, laagdrempelig en voor iedereen
Jubal Zwolle vindt het belangrijk dat de jeugd op een leuke en laagdrempelige manier kennismaakt met muziek en dans. Hiervoor zijn de Muzikidz- en Showkidz-cursussen in het leven geroepen. Dit zijn cursussen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, waarin ze op een speelse manier de basis van muziek leren en met andere kinderen in contact komen. Beide cursussen duren veertig weken en kosten één euro per les.

Meer informatie over deze cursussen staat op de website van Jubal Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/06/30/nieuwe-muziek-en-danslessen-bij-jubal-zwolle-2/27717/