Indianen bezoeken op zomerfeest PSZ Vlasakkers

Toemba, toemba, toemba… Op Doomijn peuterspeelzaal Vlasakkers klinkt donderdag 30 juni veel gerommel. Het zijn de Indianen die spelen op hun trommel!

Het jaarlijkse zomerfeest vindt namelijk plaats, met als thema ‘op bezoek bij de Indianen’. Alle kinderen van de peuterspeelzaal zijn er. Ze zijn niet alleen op bezoek gegaan bij de Indianen, maar ze mogen alles zelf ook doen als Indianen! Er worden shirts gekleurd en versierd, hoofdtooien worden gemaakt en de kinderen worden geschminkt.

Als iedereen er als een echte Indiaan uitziet, kunnen de krijgers fruitsalade eten en met bananen mogen ze blikgooien. (Geen echte bananen, hoor!) Ook hebben de kinderen een trommel gemaakt, dus daar kunnen ze nu op spelen en erbij dansen! De ochtend sluiten ze af rond het kampvuur waar echte Indianenworstjes in de pan zitten, hmm lekker!

Door een nog onbekende fout in onze website kunnen we geen foto’s uploaden, excuses voor dit ongemak. Als het probleem is opgelost plaatsen we de foto’s bij dit bericht, u kunt ze vast bekijken op www.devlasakkers.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/07/01/indianen-bezoeken-op-zomerfeest-psz-vlasakkers/27720/