Vlasakkers organiseert Jeugdland op het platteland

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers weer Jeugdland Indische Buurt. Op het veldje bij wijkcentrum de Vlasakkers en de Vlasweide is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar van alles te beleven. Het thema dit jaar is: ‘Op het platteland’.

Naast hutten bouwen, knutselen en spelletjes krijgen alle deelnemende kinderen een workshop dierenverzorging in de Vlasweide. Tussendoor gaan de jonge bouwers broodjes bakken rond een vuurton en kunnen zij drinken pakken wanneer ze willen. Op maandag tot en met woensdag lunchen kinderen en vrijwilligers samen. Donderdag gaan ze een dagje uit naar Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum (Zuidwest Friesland).

De inschrijving begint maandagmorgen om half tien bij wijkcentrum de Vlasakkers. Een weekkaart kost € 7,50 en is alleen op maandag of dinsdag verkrijgbaar, voor een dagkaart betaal je € 1,50. Alleen weekkaarthouders mogen mee met het uitje naar Sybrandy’s Speelpark!

Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.devlasakkers.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/07/22/vlasakkers-organiseert-jeugdland-op-het-platteland/27729/