Fiets & Geniet houdt ook deze zomer Tripelmiddagen

Ook deze zomer zijn er weer Tripelmiddagen, Tripel betekent drie, ‘Fiets & Geniet’ gaat dan in één week drie middagen fietsen. Elke middag zijn er twee tochten, een rit van ongeveer vijftien en een rit van ongeveer dertig kilometer.

“We gaan niet drie dagen achter elkaar fietsen, maar houden na elke fietsdag een rustdag. Wilt u één, twee of alle drie de middagen mee fietsen? U bent van harte welkom en hoeft zich niet van te voren op te geven. Kom wel tijdig, vóór 13:00 uur, dan kunnen we op tijd vertrekken.”

De fietssnelheid is maximaal 15 km per uur en er is voldoende begeleiding aanwezig. Voor meer informatie over de fietstochten kunt u bellen naar 038 – 337 50 99.

Vertrekpunten en starttijden:
Op maandag 1 augustus vertrekt Fiets & Geniet om 13:15 uur vanaf Buurthuis Spoolde aan de Nilantsweg 109. De fietstocht gaat dan richting Wapenveld.

Op woensdag 3 augustus vertrekt Fiets & Geniet om 13:15 uur vanaf WijZlocatie De Pol aan de Gelijkheid 1. De fietstocht gaat richting Heino.

Op vrijdag 5 augustus vertrekt Fiets & Geniet om 13:15 uur vanaf WijZlocatie De Terp aan de Radewijnsstraat 1. De fietsers rijden die dag richting Dalfserveld.

De inschrijfkosten zijn voor alle deelnemers € 2,50 per middag, voor dat geld is er onderweg een verrassing en bij terugkomst een kop koffie of thee.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/07/28/fiets-geniet-houdt-ook-deze-zomer-tripelmiddagen/27734/