Jeugdland Dieze trapt af in Park de Hogenkamp

Het jeugdwerk van Travers Welzijn organiseert ook deze zomer Jeugdland Dieze. Samen met vrijwilligers zijn ze vijf achtereenvolgende woensdagen te vinden op verschillende locaties door heel Diezerpoort. De eerste dag van Jeugdland Dieze was woensdag 27 juli 2016 in Park de Hogenkamp.

“Het thema was Outdoor en we zijn onder netten doorgekropen, hebben torens gebouwd en touwgetrokken. Het was een leuke dag met mooi weer”, meldt Mascha Konterman. Een leuke foto-impressie is te zien op Facebook Diezerpoorter of bekijk het onderstaande filmpje.

Jeugdland Dieze is woensdag 3 augustus bij Focus aan de Zerboltstraat 63A. Van 13:00 tot 15:00 uur gaan de kinderen bezig met het thema Theater. Ad Fransman komt met zijn Poppie Toppie Theater en gaat samen met kinderen van 4 tot 7 jaar een echte poppenkastvoorstelling uitvoeren. Kinderen maken zelf poppen en verzinnen een verhaaltje voor de voorstelling. RiMa-educatie bereidt met de oudere kinderen een Locatietheater voor.

De activiteiten zijn alle dagen tussen 13:00 en 15:00 uur. De entree is vijftig eurocent en je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Resterend programma Jeugdland Dieze:
Woensdag 10 augustus – Sport en Spel – Basisschool De Springplank (Beukenstraat 83)
Woensdag 17 augustus – Waterpret – Speeltuin Larixstraat
Woensdag 24 augustus – Muziek – Poppodium Hedon

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/07/29/jeugdland-dieze-trapt-af-in-park-de-hogenkamp/27738/