Leer meer doen met minder geld

Herkent u dit: “Aan het eind van je geld nog een stuk maand over ”. Of je wel of niet kunt budgetteren, rondkomen kan een lastige klus zijn. De cursus ‘Meer doen met minder geld’ biedt handvatten met praktische en inspirerende tips waardoor het omgaan met geld leuker wordt.

De cursus wordt gegeven door: Gerrie Brommer, Joëlla Fieman, Marjon Butterhoff en Jolanda Visser. “In de groep werken wij samen waardoor wij elkaar versterken. Denk maar aan het spreken over geld, wat toch niet makkelijk is voor heel veel mensen. Waarom iemand wil besparen is niet van belang. Dat kan zijn uit principiële overwegingen, om het milieu te ontzien of uit pure financiële noodzaak.”

Alle deelnemers, met ieder hun eigen tips en ervaringen, zijn welkom. Bijzonder is dat de cursusleiders zelf ervaringsdeskundigen zijn. Zij kennen als geen ander de wereld van ‘ieder dubbeltje moeten omdraaien’ en zetten zich op vrijwillige basis in.

De eerste groep start op 14 september in de Stadkamer. U kunt zich tot 29 augustus hiervoor aanmelden. De tweede groep begint op 21 september in Huis van Kansen in Holtenbroek (aanmelden vóór 11 september). Deze tweewekelijkse cursus duurt vier maanden. Met ingang van februari 2017 wordt de cursus ook in Dieze gegeven, belangstellenden kunnen zich daar nu al voor opgeven.

Voorafgaand aan de cursus is er voor ieder persoonlijk een kennismakingsgesprek. Deze cursus is gratis voor de deelnemers. Voor het aanmelden gebruikt u het onderstaand e-mailadres. Voor aanmelden voor de cursus in 2017 en meer informatie mailt u eveneens naar: meerdoenmetmindergeld@gmail.com.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/08/08/leer-meer-doen-met-minder-geld/27748/