Peuterspeelzaal Vlasakkers start met vrije plekken

De kinderen en de juffen van Doomijn peuterspeelzaal Vlasakkers stonden maandag 29 augustus allemaal weer te trappelen van ongeduld. Na zes weken lekker luieren, ijsjes eten, zonnen, spelen en vakantie vieren, mochten ze ’s ochtends eindelijk weer naar de speelzaal toe!

Psz Vlasakkers 2016-08-31 Kring

Er werd gelijk weer volop gespeeld op de Vlasakkers. Ook hebben ze even geoefend of iedereen alle liedjes nog wel kende. Dat was even wennen, maar de kinderen kenden ze allemaal nog. Ook werd er meteen weer volop getekend, met de klei gespeeld, geverfd en gepuzzeld. Lekker buiten spelen hoorde er ook weer bij, want het weer is nog steeds lekker zomers.

Psz Vlasakkers 2016-09-02 Buitenspelen

Er zijn nog een aantal plekken vrij op de peuterspeelzaal voor kinderen vanaf 2½ jaar die ook zo graag mee willen spelen, knutselen, zingen en leren. Dus heeft u, of kent u een kind van die leeftijd, kom dan snel eens langs om even te kijken op de speelzaal. Een afspraak voor een rondleiding kan gemaakt worden via www.doomijn.nl.

Psz Vlasakkers 2016-09-02 SpeelhuisPsz Vlasakkers 2016-08-31 Verf

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/09/03/peuterspeelzaal-vlasakkers-start-met-vrije-plekken/27802/