Sportactiviteiten van SportService weer van start

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat naast school en/of werk iedereen ook weer gaat denken aan sporten en bewegen. SportService Zwolle denkt mee, want vanaf 12 september starten de sportactiviteiten in de verschillende wijken van Zwolle weer.

SportService Zwolle heeft verschillende activiteiten voor jong en oud. Hieronder een greep uit het aanbod:

Peutergym (van 2 tot 4 jaar)
Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen peuters bij peutergym hun motoriek, leren ze samenspelen en ervaren ze van jongs af aan plezier in bewegen. De interactie tussen ouder en kind is belangrijk in deze les. Daarom gymt de ouder mee. Door samen te gymmen, plezier te maken, en een kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband tussen ouder en kind vergroot.

Kaboutersport (Basisschool groep 1 en 2)
Bij kaboutersport maken kinderen kennis met verschillende vormen van sport en bewegen. Klimmen, klauteren, bal- en tikspelletjes en een eerste kennismaking met verschillende sporten! De sporten worden op basisniveau aangeboden, zodat iedereen mee kan doen. Tijdens de lessen ontdekken kinderen hun bewegingsmogelijkheden en leren ze stap voor stap hun grens te verleggen.

Beweeg je suf (Basisschool groep 3 en 4)
De kinderen maken kennis met verschillende vormen van sport. De sporten worden op basisniveau aangeboden, zodat iedereen mee kan doen. Door het brede aanbod krijgen kinderen de mogelijkheid om te ontdekken welke sport het beste bij hun past.

BeweegMee (Senioren)
Dit is een beweeggroep voor mensen van 55 jaar en ouder. Deze beweeggroep is speciaal voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut maar graag willen blijven bewegen. Ook mensen van buiten de fysiopraktijk zijn van harte welkom om een keer mee te doen. Gezamenlijk één keer in de week bewegen met het doel om mensen in beweging te krijgen en te houden, waarbij het mooi zou zijn om een passende sport te vinden.

Alle activiteiten van SportService Zwolle staan onder leiding van een professional. De sportactiviteiten worden aangeboden op diverse locaties in de verschillende wijken van Zwolle. Voor de specifieke dagen en het juiste aanbod kijk dan op www.sportservicezwolle.nl/agenda.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/09/07/sportactiviteiten-van-sportservice-weer-van-start/27808/