Vluchtelingenwerk Zwolle opent deuren op Burendag

VluchtelingenWerk TnVluchtelingenwerk in Zwolle doet zaterdag 24 september 2016 mee aan de Nationale Burendag. Veel Zwollenaren hebben sinds 2015 nieuwe buren gekregen, vluchtelingen uit bijvoorbeeld Syrië of Eritrea.

Vluchtelingenwerk verwelkomt graag omwonenden en andere geïnteresseerden in haar pand aan de Ruusbroecstraat 205, om kennis te maken met vluchtelingen in Zwolle, alle vrijwilligers en andere organisaties in het pand, zoals de Kledingbank of Youth for Christ.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met buren of buurtgenoten op de vierde zaterdag in september. Kom bijvoorbeeld een kijkje nemen in de internationale keuken van onze nieuwe buren. Of volg een inburgeringsles in een vreemde taal en ervaar hoe het is om als nieuwkomer te leven in een land waarvan je de taal niet spreekt. Ook is er ieder uur een rondleiding door het pand. Daarnaast zijn er voor kinderen activiteiten, zoals schminken en een springkussen.

De Burendag is op 24 september van 11:00 tot 15:00 uur in het pand van Vluchtelingenwerk aan de Ruusbroecstraat 205 in de Zwolse wijk Dieze-Oost.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/09/20/vluchtelingenwerk-zwolle-opent-deuren-op-burendag/27919/