Informatieavond over woningbouwplannen Hobbemahuis

HobbemahuisIn Zwolle is een grote behoefte aan sociale huurwoningen. In dit kader heeft de raad op 11 mei 2015 besloten om een overeenkomst met Woningstichting deltaWonen aan te gaan voor het bouwen van circa driehonderd sociale huurwoningen.

Het gemeentelijk pand gelegen aan de Hobbemastraat 6 behoort tot één van de locaties waarvoor de wens is uitgesproken om deze locatie te herontwikkelen ten behoeve van sociale woningbouw.

De Gemeente Zwolle wil samen met Woningstichting deltaWonen omwonenden informeren over deze plannen tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 28 september 2016 in het Hobbemahuis aan de Hobbemastraat 6. U bent welkom tussen 18.30 en 20.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Het Hobbemahuis biedt mogelijkheden voor sociale woningbouw

Het Hobbemahuis biedt mogelijkheden voor sociale huisvesting

Wanneer u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw A. van Roon, projectmanager Versnellingsactie sociale huurwoningen, zij is telefonisch te bereiken via 038- 498 2418 of via een e-mail naar acm.van.roon@zwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/09/21/informatieavond-over-woningbouwplannen-hobbemahuis/27929/