Week van de opvoeding in Diezerpoort

In de Week van de Opvoeding draait het om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Dit jaar staat het onderwerp ‘contact’ centraal. Het gaat om ontmoeting en uitwisseling tussen ouder en kind, maar ook om contact met andere kinderen en ouders tijdens verschillende gezellige activiteiten en leerzame workshops.

Muziek op schoot; zingen met volle mond!
Zingen met volle mond? Jawel, nú mag het! Met alle kinderen van 0-4 jaar en hun (groot) ouders gaat Daniëlla Snijders woensdag 5 oktober 2016 van 11:30 tot 12:30 uur gezellig zingen, spelen met instrumenten en natuurlijk vrolijk dansen. Omdat je daar vast reuze hongerig van wordt, is er na afloop voor iedereen een lekker broodje en iets te drinken. Kom je ook meedoen? Je bent van harte welkom op Brede school Het Wonderwoud aan de Beukenstraat 83. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlla Snijders, via d.snijders@doomijn.nl.

Activiteiten voor ouder en kind
Op woensdag 5 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur zijn er verschillende activiteiten voor ouder en op Basisschool De Springplank. Ouders en kinderen van 4 t/m 12 jaar gaan spelletjes spelen – waar ouders ook blij van worden – zoals ezeltje prik, spijkerpoepen, zaklopen, sjoelen, blik gooien, spiegelschrijven en nog veel meer. Laat je kind zien hoe we dat vroeger deden!

Deze activiteiten worden vrijdag 7 oktober van 12:30 tot 14:30 uur herhaald op Basisschool De Oosterenk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Masha Konterman, via m.konterman@travers.nl.

Meezingfeest
De Week van de opvoeding wordt zaterdag 8 oktober afgesloten met een groots meezingfeest in de Statenzaal aan de Diezerstraat 80. Uit volle borst, samen lekker zingen in een vrolijke ambiance. Heerlijk toch? Duo ‘Andere Koek’ (Ignas Heuvelink en Daniëlla Snijders) zorgt voor de muzikale begeleiding en een feestelijke aankleding. Dikkertje Dap, Kabouter Plop, Kinderen voor Kinderen, smartlappen en ook jóuw favoriete hits komen voorbij, Kijk voor meer informatie op www.swtzwolle.nl/weekvandeopvoeding of www.traverswelzijn.nl/wvdo.

Meezingfeest Statenzaal 2016-10-08 HR

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/10/05/week-van-de-opvoeding-in-diezerpoort/27992/