Vlasakkers houdt bingo-avond op vrijdag 14 oktober

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 14 oktober 2016 haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

De Vlasakkers houdt iedere tweede vrijdag van de maand een bingo, het bekende spel waarbij de spanning hoog oploopt. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde met geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Bij de extra ronde wordt een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Speel vrijdag 14 oktober ook mee want de leukste prijzen win je bij Wijkvereniging De Vlasakkers!

Bingo-avond Vlasakkers 14 oktober 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/10/07/vlasakkers-houdt-bingo-avond-op-vrijdag-14-oktober/28002/