Dahlia plukmiddag in Ruusbroectuin

Dahlia plukdag Ruusbroectuin ugAanstaande vrijdagmiddag 14 oktober bent u welkom in de Dahliatuin aan de Ruusbroecstraat (ter hoogte van de Middelweg). U kunt er tussen 14:00 en 16:00 uur de laatste dahlia’s van het jaar komen plukken. De tuin is nu nog een oase van rust en bloemen, maar dat zal niet lang meer duren.

Door de invallende kou en het korten der dagen, zullen de meeste knoppen aan de dahliaplanten waarschijnlijk niet meer uitkomen. Deze week zijn er echter nog volop bloemen. Zie uw kans schoon en kom vrijdagmiddag om een mooie bos dahlia’s te bemachtigen. Zolang de voorraad strekt want op is op!

In de zogeheten verenigingsbedden mag u zelf een bos bloemen plukken. Ook enkele leden hebben hun eigen dahliabed beschikbaar gesteld voor pluk. Een aantal enthousiaste dahliakwekers wijst u de weg. Uw vrijwillige bijdrage komt ten goede aan het onderhoud van de Ruusbroectuin in Dieze-Oost.

Dahlia plukdag Ruusbroectuin

Denkt u dat bloemen kweken ook iets voor u is, pak dan uw kans en kom vrijdag eens kijken. Gezellig, interessant, fantastisch? Er is in de Ruusbroectuin nog ruimte voor nieuwe leden.

Info plukmiddag bij Mariëtte Jansen op 06-47 02 44 64 en meer informatie over Dahliavereniging ‘Rondom de Peperbus’ vindt u op dahliazwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/10/10/dahlia-plukmiddag-in-ruusbroectuin/28007/