Praat mee over respijtzorgvoorzieningen mantelzorgers

Zwolle Doet!Mantelzorgers zijn op 17 oktober van harte welkom om met de gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg mee te praten over respijtzorgvoorzieningen (tijdelijk vervangende zorg). Ook vakantiemogelijkheden voor de zorgvrager of voor de mantelzorger komen aan de orde.

Het doel van het rondetafelgesprek is om ervaringen en knelpunten te horen, zodat de gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg die inzichten kunnen meenemen in de dienstverlening.

De gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg zijn voornamelijk benieuwd naar de inbreng van verschillende doelgroepen mantelzorgers. Om deze reden nodigen we vooral ook GGZ-mantelzorgers en allochtone mantelzorgers uit om mee te praten. Ook de inbreng van jonge mantelzorgers is meer dan welkom; de jongeren beantwoorden, in overleg met hun ouders, telefonisch een aantal vragen.

Het rondetafelgesprek vindt plaats op maandag 17 oktober vanaf 19.00 uur bij Steunpunt Mantelzorg aan de Burgemeester Drijbersingel 11. Tijdens deze avond zullen onder meer een consulent van Steunpunt Mantelzorg en een vertegenwoordiger vanuit de gemeente Zwolle aanwezig zijn.

Dit rondetafelgesprek wordt (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) eenmalig georganiseerd. Steunpunt Mantelzorg en de gemeente Zwolle bieden op de avond zelf een kleine attentie voor de mantelzorgers als dank voor hun inbreng.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/10/14/praat-mee-over-respijtzorgvoorzieningen-mantelzorgers/28020/