Vegro Thuiszorgwinkel Zwolle bestaat tien jaar

Thuiszorgwinkel Vechtstraat ZwolleThuiszorgwinkel Zwolle aan de Vechtstraat 104-106 bestaat tien jaar en wil dat graag met u vieren. Daarom organiseren zij op 2 november 2016 een dag vol feestelijke activiteiten en acties. Bovendien bieden ze alle bezoekers een hapje en een drankje aan, immers wie jarig is trakteert.

Bezoek met het hele gezin deze feestelijke dag van de jarige Thuiszorgwinkel Zwolle op woensdag 2 november tussen 10:00 en 16:00 uur. Op deze dag kan men geheel gratis zijn of haar bloeddruk en bloedsuikergehalte laten meten. Een aantal partners is aanwezig om u te adviseren over trapliften, matrassen en de mogelijkheden bij een visuele beperking. Bovendien vindt er een gratis gehoortest plaats.

Draaien de wieltjes van uw rollator niet goed meer, doet de rem het niet of mankeert uw rollator iets anders? De medewerkers van Vegro repareren kosteloos uw rollator.

“Bent u benieuwd naar een maaltijdenservice aan huis? Onze partner biedt een proeverij aan. Kortom een dag vol informatie, advies en gezelligheid.” Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800-2 88 77 66.

Thuiszorgwinkel Zwolle biedt iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen

Thuiszorgwinkel Zwolle biedt iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/10/21/vegro-thuiszorgwinkel-zwolle-bestaat-tien-jaar/28029/