Buurtkamer Dieze brengt oudere buurtgenoten samen

De Terp ugDe Buurtkamer Dieze is er voor iedereen die graag meer contact wil met buurt- of leeftijdgenoten. Met het klimmen van de jaren dunt de kennissenkring vaak uit en u ervaart zelf meer beperkingen in uw doen of laten. Dan kan het zijn dat u vaker alleen bent dan u zou willen en kan de Buurtkamer Dieze uitkomst bieden.

De buurtkamer wordt elke dinsdag van 9:30 tot 13:00 uur in vast groepsverband georganiseerd bij WijZ, locatie De Terp aan de Radewijnsstraat in Zwolle.

De deelnemers starten om half tien met koffie of thee en bijpraten met elkaar. Na de koffie kunt u desgewenst meedoen aan een activiteit waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Om 12.00 uur sluiten ze gezamenlijk af met een warme maaltijd. De maaltijd is niet verplicht, maar als u wilt kunt u lekker mee-eten.

Wat is het voordeel van een buurtkamer?
Het voordeel van een buurtkamer is voornamelijk het opdoen van sociale contacten en gezelligheid. Doordat de groep een veelal vaste samenstelling heeft leert u elkaar goed kennen. De ervaring leert dat deelnemers ook buiten de buurtkamer elkaar af en toe bezoeken. “Ik kijk er wekelijks naar uit, alleen is ook maar alleen. Het is altijd gezellig en we hebben aandacht voor elkaar”, voegt mevrouw W. eraan toe.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Karin Bekendam, 038 – 851 57 00. U kunt desgewenst ook een keer komen ‘proefdraaien’.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/11/13/buurtkamer-dieze-brengt-oudere-buurtgenoten-samen/28178/