Succesvolle inloop mantelzorgers bij InteraktContour

Inloop InteraktContour Zwolle ugInteraktContour organiseerde op dinsdag 8 november 2016 een inloop voor mantelzorgers van mensen met hersenletsel. Veel mantelzorgers maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen bij de dagbesteding aan de Rijnlaan 45 in Zwolle.

Zij kregen informatie die steunend kan zijn voor hen als mantelzorger, hadden contact met lotgenoten en genoten ondertussen van soep en een broodje. InteraktContour organiseerde de inloop in het kader van de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg.

Ook in Zwolle zijn veel mensen die na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor te maken hebben met hersenletsel. De gevolgen treffen ook de partner en andere gezinsleden. Als mantelzorger(s) nemen zij de dagelijkse zorg op zich.

Met de juiste hulp kunnen mensen met hersenletsel én hun mantelzorgers leren omgaan met alle veranderingen en vaardigheden trainen om in het dagelijkse leven veel zelf te blijven doen, eigen regie te houden of weer te ontwikkelen.

InteraktContour kan hierbij helpen en ondersteunen. In Zwolle bieden wij behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.interaktcontour.nl.

Inloop Dag van de Mantelzorg Zwolle

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/11/15/succesvolle-inloop-mantelzorgers-bij-interaktcontour/28187/