Driezorg en Van Smaak helpen ouderen langer thuis wonen

Van Smaak Maatijdservice TnMaaltijdleverancier Van Smaak en stichting Driezorg werken sinds kort samen om ouderen langer zelfstandig te laten wonen. De Zwolse instelling Driezorg wil met de samenwerking koelverse, diepvries of warme maaltijden en boodschappen bij ouderen aan huis laten leveren.

Van Smaak is totaalleverancier van maaltijden en beheert de gehele keten van inkopen, produceren en distribueren. Sinds een jaar levert het bedrijf aan iedereen in Zwolle en Hattem. ‘‘Een hoge kwaliteit maaltijden en goede service is waarmee we onze extramurale cliënten extra kunnen ondersteunen zelfstandig te blijven wonen’’, aldus Monique Schrijver, hoofd Algemene Dienst Driezorg. De stichting speelt hiermee in op de veranderende zorg.

Driezorg heeft tien locaties in Zwolle (zoals Arcadia aan de Hogenkampsweg in Dieze-Oost) en één in Hattem waar ouderenzorg wordt verleend. Alle cliënten buiten ziekenhuis en zorginstelling kunnen gebruik maken van de maaltijdservice wanneer ze niet kunnen of willen koken.

‘‘We leveren maaltijden met een gevarieerd voedingspatroon. Onze kennis en betrokkenheid levert een mooie samenwerking op en maakt voor de klant het verschil’’, vertelt Jan de Roos, Key Accountmanager Van Smaak.

Van Smaak brengt maaltijden bij ouderen in Zwolle en Hattem

Van Smaak brengt maaltijden bij ouderen in Zwolle en Hattem. Foto: Martin Hogeboom

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/11/19/driezorg-en-van-smaak-helpen-ouderen-langer-thuis-wonen/28214/