Gemeente wil in gesprek over plan Singel Dieze-Oost

Singel Dieze-Oost ugRuim een jaar geleden heeft de gemeente Zwolle het plan voor de herinrichting van de Singel in Dieze-Oost gepresenteerd. Dit plan is tot stand gekomen in samenspraak met bewoners van de wijk.

De uitvoering van de werkzaamheden is uitgesteld vanwege alle bouwactiviteiten rondom de singel, zoals de nieuwbouw aan de Van Schoonhovenstraat.

Nu blijkt dat een aantal bomen rondom de Singel ziek is. Het is de bedoeling dat deze worden verwijderd, c.q. vervangen. Dat kan betekenen dat de oorspronkelijke plannen gewijzigd kunnen gaan worden. Het ontwerp 2015 kunt u bekijken op de website www.zwolle.nl/wijken.

Wijkmanager Hanneke Valkeman en haar collega’s willen graag met buurtbewoners om tafel om de eventuele wijzigingen in de plannen rondom de Singel te bespreken. Dit gesprek is op woensdag 14 december a.s. van 19.30 tot 21.00 uur bij Focus aan de Zerboltstraat 63.

Voor deze bewonersbijeenkomst kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Claudine Conradie (wijkmedewerker stadsdeel oost) via e-mailadres c.conradie@zwolle.nl. “Graag tot 14 december!”

Singel tussen de Antonie van der Heimstraat en Van Schoonhovenstraat

Singel tussen de Antonie van der Heimstraat en Van Schoonhovenstraat

Ontwerp Singel Dieze-Oost januari 2015

Ontwerp Singel Dieze-Oost januari 2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/12/05/gemeente-wil-in-gesprek-over-plan-singel-dieze-oost/28294/