Gymnastiekvereniging Hercules zoekt sportinstructeur

Hercules ZwolleGV Hercules Zwolle is de grootste dans- en gymvereniging van Zwolle. Met haar 595 dansers, gym- en turnleden is GV Hercules een groeiende en bloeiende vereniging. De lessen die gegeven worden zijn: Kinderdans, Jazzdans, Streetdance, Zumba, Bewegen op muziek, Gymnastiek, Turnen, Body-fit/Steps en Total step workout/Callanetics. Voor de uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een: Lesgever gym en dans 4 tot 6 uur per week.

Gymnastiekvereniging Hercules gaat naast lessen in de namiddag en avonduren vanaf januari 2017 ook overdag lessen aanbieden. Het gaat om een divers aanbod aan lessen. Denk aan: ouder en kind gym voor peuters, gym/turnen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, gym voor senioren en Zumba voor 16+. In eerste instantie worden de lessen alleen aangeboden in de wijk Diezerpoort.

De vereniging is op zoek naar uitbreiding van haar team voor vier tot zes uur per week. Bij goed functioneren en het opstarten van nieuwe groepen bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal uren.

Functie eisen:

  • Je beschikt over een diploma van de opleiding sport en bewegen (MBO/HBO) en/of het diploma Gymnastiek leider 3 of gelijkwaardig
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO diploma of bent bereid deze te behalen
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het geven van diverse groepslessen
  • Je bent bereid mee te denken over en het uitvoeren van nieuwe of andere lesmethodes
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je beschikt over een flexibele instelling en bent overdag en in de avonduren beschikbaar

GV Hercules biedt:

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden via CAO sportvereniging (detachering via sportservicebureau)
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging
  • Bij goed functioneren en voldoende vraag kan het aantal uren uitgebreid worden

Ben jij enthousiast, proactief en wil je werken als lesgever? Solliciteer dan direct. GV Hercules Zwolle ontvangt graag voor 24 december 2016 je sollicitatie met CV en motivatie per e-mail via: vicevoorzitter@gvherculeszwolle.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eddy Bakker, via 06-12408996 of stuur een e-mail naar vicevoorzitter@gvherculeszwolle.nl. Kijk voor meer informatie op www.gvherculeszwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/12/07/gymnastiekvereniging-hercules-zoekt-sportinstructeur/28304/