Buren kerstlichtjes wandeltocht door Bagijneweide

Kerstlichtje ugBewoners, scholen en Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck organiseren vrijdag 16 december 2016 van 16:00 tot 18:00 uur een kerstlichtjes wandeltocht door de Zwolse buurt Bagijneweide. Laat je leiden door de lampjes, loop mee, beleef en geniet van de mooie activiteiten die op jouw pad komen!

De wandeltocht kan starten bij Wilhelmina van Sonsbeeck, bij ArtEZ, bij Kindcentrum Aquamarijn of gewoon onderweg. Volg de lampjes, op de route kom je van alles tegen.

Er is onder meer een kerstvertelling door leerlingen van Kindcentrum Aquamarijn, zang en theater door studenten van ArtEZ, verhalenvertellers van De Twijn, kerstmuziek door de huispianist, houten kerstdecoratie door Wilhelmina van Sonsbeeck. ‘Kerstelijke’ lekkernijen worden verzorgd door BSO Aquamarijn, De Twijn en Wilhelmina van Sonsbeeck.

Deelname aan de kerstlichtjes wandeltocht is gratis en je kunt zonder opgave starten waar jij wilt. Parkeren kan bij de Turfmarkt voor auto’s en bij Deltion Sprintcollege voor fietsen.

Buren kerstlichtjes wandeltocht 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/12/08/buren-kerstlichtjes-wandeltocht-door-bagijneweide/28307/