Feestelijk kerstbuffet in peuterspeelzaal Vlasakkers

Bryan ugDoomijn Peuterspeelzaal Vlasakkers heeft 2016 feestelijk afgesloten. Op donderdag 22 december was het weer tijd voor het jaarlijkse kerstbuffet en alle kinderen mochten hun ouders voor een keer meenemen.

“Iedereen heeft iets lekkers te eten meegenomen, wat zorgde voor een zeer goed gevuld buffet en daar hebben we samen heerlijk van gesmuld”, vertelt juf Marlies. “Ook konden we genieten van een heerlijk kopje koffie of thee dankzij de hulp van Betty en Rinka van wijkcentrum de Vlasakkers.”

“Toen iedereen vol zat, hebben we nog de liedjes gezongen die we hadden geoefend. De papa’s en mama’s zongen uit volle borst met ons mee! Ook kwam het kerstspelletje ‘Jeroen met de rode wagen’ traditiegetrouw aan de beurt. Wij vonden het een heel gezellige en geslaagde ochtend! Nu is het tijd voor de kerstvakantie, wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar!”

Jeroen met de rode wagen

Het traditionele kerstspelletje ‘Jeroen met de rode wagen’

Bryan met de rode wagen

Kerstbuffet Vlasakkers

Het heerlijke kerstbuffet staat klaar

Kerstbuffet Vlasakkerss

Jet en Mascha genieten van het lekkere eten

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2016/12/24/feestelijk-kerstbuffet-in-peuterspeelzaal-vlasakkers/28317/