Oosterkerk helpt Top 2000 uit de droom

Gerard Rinsma TnWat is het geheim van het succes van de Top 2000? Is het de combinatie van nostalgie met de mooiste muziek die ooit gemaakt is? Dominee Gerard Rinsma en Rockband Grace nemen je mee op een reis door de tijd met de mooiste liedjes.

In navolging van de succesvolle TOP2000 kerkdienst in 2016 is er een vervolg in de Oosterkerk op zondag 29 januari om 16:30 uur aan de Bagijnesingel 17 te Zwolle (ingang Koewegje 2). Het thema van de muzikale dienst is: ‘Uit de droom?’.

Vanaf 16:00 uur is de kerk open en staat de koffie klaar. Kom op tijd want vol is vol! Opgave voor de kerkdienst is niet nodig en de toegang is gratis. Er is een collecte voor de onkosten. Kijk voor meer informatie op gerardrinsma.nl/top2000 of Facebookpagina Gerard Rinsma en Grace.

Gerard Rinsma met de band Grace

Gerard Rinsma met de band Grace

Voor belangstellenden is er na afloop van de kerkdienst de mogelijkheid een Indonesische maaltijd samen te nuttigen. De kosten bedragen zeven euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar twee euro, voor hen is er patat. Voor de maaltijd ziet de organisatie aanmeldingen graag vóór 18 januari 2017 tegemoet bij Wouter Geerling, via wfgeerling@hotmail.com. Zij horen daarbij graag of u vegetarisch eet en of er kinderen meekomen. Jong en oud is van harte welkom!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/10/oosterkerk-helpt-top-2000-uit-de-droom/28345/