Opening nieuwe attractie in Zwolle

Entree escape duikboot ugEind 2015 werd AKA Escape Rooms opgericht door twee jonge ondernemers uit Dieze. Escape rooms zijn een nieuw en populair tijdverdrijf onder (jong) volwassenen. Bezoekers worden opgesloten en krijgen een uur de tijd om te ontsnappen, dit kan alleen door het oplossen van alle fysieke puzzels binnen de gestelde tijd.

De eerste escape room in Nederland opende in 2013, inmiddels zijn er landelijk ruim 450 escape rooms bijgekomen. Twee daarvan zijn door AKA Escape Rooms opgezet in de Biljartfabriek in Zwolle. Diep in het hart van het pand aan de Grote Voort bevindt zich een Victoriaanse studeerkamer en een aangemeerde duikboot in de stijl van Jules Verne.

Van een opening is het nooit eerder gekomen vanwege drukte en altijd de drang om de escape rooms nog verder te verbeteren. Maar het werd uiteindelijk toch tijd voor een opening. Deze heeft plaatsgevonden op 12 januari 2017 in de Biljartfabriek. Om dit te vieren wordt er tot en met 12 februari € 10,00 korting aangeboden op de website www.akaescaperooms.nl met de code ‘DIEZE’.

Entree escape room in de vorm van een duikboot, de Maelstrom

Entree escape room in de vorm van een duikboot, de Maelstrom

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/17/opening-nieuwe-attractie-in-zwolle/28357/