Bingo-avond Vlasakkers verhuist naar maandag

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert maandag 30 januari 2017 haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

“Het aantal bezoekers werd minder op de vrijdagavond en we moeten de bingo toch kostendekkend houden.” De wijkvereniging heeft nu voor de maandag gekozen in de hoop meer bingospelers te trekken.

De Vlasakkers houdt voortaan iedere laatste maandag van de maand een bingo, het bekende spel waarbij de spanning hoog oploopt. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde met geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Bij de extra ronde wordt een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Speel maandag 30 januari ook mee want de leukste prijzen win je bij Wijkvereniging De Vlasakkers!

Bingo-avond Vlasakkers 30 januari 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/18/bingo-avond-vlasakkers-verhuist-naar-maandag/28361/