Voorwaarts laat van zich horen

Muziekpresentatie Voorwaarts ugNa een lange tijd van stilte laat Muziekvereniging Voorwaarts van zich horen. Er is de laatste jaren een structuurverandering doorgevoerd en volgt nu het resultaat. Op 21 januari 2017 geeft Voorwaarts een presentatie in het gebouw aan de Radewijnsstraat 4 te Zwolle. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom om te kijken en te luisteren, de zaal gaat zaterdag om 13:00 uur open en de toegang is gratis.

De jeugd is ook zover dat ze met het orkest mee kunnen spelen. De jeugd majorette is in een opstartfase, maar ook zij zullen laten zien wat ze in korte tijd al geoefend hebben.

Het orkest zal muziek ten gehore brengen die menigeen versteld doen staan. Door de goede keuze van de muziekcommissie en dirigent Coenraad Rietman is er een mooi repertoire gerealiseerd. Voorwaarts loopt niet meer op straat en dat is een bewuste keuze van de vereniging. Mede omdat de leeftijd van de muzikanten een rol ging spelen en door wisselende diensten van enkele leden.

De vereniging richt zich op muzikanten die graag muziek willen maken maar niet op straat willen lopen. Doordat ze menig docent in huis hebben, kan een ieder in contact gebracht worden met de juiste docent. Voor elk nieuw lid zijn de eerste twee maanden gratis.

Muziekpresentatie Voorwaarts

Instelling, zoals verzorghuizen, kunnen Voorwaarts benaderen om van de muziek te genieten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk van Raaij, via 06 – 43 48 10 29 of via www.voorwaarts-zwolle.com.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/19/voorwaarts-laat-van-zich-horen/28365/