Team Run2Day Zwolle organiseert bingo voor RopaRun

RopaRun Team Run2Day Zwolle ugRopaRun team Run2Day Zwolle organiseert maandagavond 13 februari 2017 een BINGO ten behoeve van Stichting RopaRun. De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop leveren enthousiaste mensen in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

De BINGO wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers in de Indische Buurt te Zwolle. Vanaf 19:00 uur gaan de deuren open en kunnen de bingokaarten gekocht worden. Om 19:30 uur start de BINGO. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen.

Meedoen aan de bingo kost € 10,00 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen. Er zijn veel fantastische prijzen zoals een dagje sauna, live cooking arrangement, tas vol boodschappen etc. Te veel om op te noemen!

De avond sluit het Roparun team af met één extra ronde. Kaarten hiervoor kosten € 5,00 en voor deze ronde zijn extra grote prijzen te winnen. Voor iedereen die meedoet aan de BINGO staat een leuke goodiebag klaar. Er is slechts plek voor tachtig mensen dus kom op tijd!

Estafettelopers RopaRun van Team Run2Day Zwolle, foto Marc Hollander

Estafettelopers RopaRun van Team Run2Day Zwolle, foto Marc Hollander

Bingo-avond RopaRun 13 februari 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/20/team-run2day-zwolle-organiseert-bingo-voor-roparun/28369/