My Generation brengt popquiz in Hedon

Poppodium Hedon Zwolle ugMy Generation keert vrijdag 3 februari terug naar Zwols poppodium Hedon. Het concept, dat het beste uit vijftig jaar popmuziek presenteert, test ditmaal de kennis van muziekliefhebbers met een oergezellige popquiz waarna aansluitend kan worden gedanst om de avond helemaal compleet te maken.

Je hoeft geen wandelende encyclopedie te zijn om van dit feest der herkenning te genieten. Meedoen kan in groepsverband van maximaal vijf personen, maar als je bijvoorbeeld met z’n tweeën komt kunnen er altijd ter plaatse nog teams gevormd worden. Als je de nobele kennisstrijd zelfstandig aan wilt gaan mag dat natuurlijk ook.

Zoals het een echte quiz betaamt zijn er uiteraard ook nu vrolijke prijzen te winnen naast de oh zo belangrijke eer. De quiz wordt verzorgd door de dames en heren van Pop Bizz Quiz. Voor, tijdens en vooral na de popquiz kan er gewoon gedanst worden op de muziek die je van My Generation gewend bent.

My Generation is de dansavond met het beste uit vijftig jaar popmuziek met een rauw randje. Het podium wordt omgebouwd tot een intieme nachtclub en kunnen de voetjes van de vloer. Op de dansvloer gaan we van Pharell Wiliams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen.

My Generation Popquiz

De My Generation Popquiz is op vrijdag 3 februari 2017 vanaf 21:00 uur, de grote zaal gaat open om negen uur. De avond is voor personen van achttien jaar en ouder, legitimatie is verplicht. Kaarten kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar via hedon-zwolle.nl of bij Plato aan de Klokkensteeg 14 in Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/22/my-generation-brengt-popquiz-in-hedon/28375/