Nelleke Vedelaar leest voor op PSZ Vlasakkers

Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers ugIn heel Nederland vindt op woensdagochtend 25 januari 2017 het Nationale Voorleesontbijt plaats. Zo ook op Doomijn Psz Vlasakkers. Alle kinderen mogen hun vader of moeder voor deze keer meenemen naar de peuterspeelzaal.

Wethouder Nelleke Vedelaar komt voorlezen uit het prentenboek van het jaar “De kleine walvis”. En wat kan ze dat goed! De kinderen zaten ademloos te luisteren naar het verhaal over Boi die een aangespoelde walvis mee naar huis neemt en in zijn badkuip stopt.

Toen het boek uit was, mochten de kinderen en ouders een plekje gaan zoeken aan de gedekte tafels. De peuters hadden speciaal voor dit ontbijt een mooi bord versierd om van te eten. “We hebben van supermarkt Coop aan de Vechtstraat overheerlijke dingen gekregen om te eten”, vertelt juf Marlies.

“Er waren bolletjes, krentenbollen, beleg, chocolademelk en voor de ouders koffie en thee. Het was om van te smullen, dus dat heeft iedereen dan ook gedaan. Het was een hele geslaagde en gezellige ochtend!”

Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers 2017-01-25-01Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers 2017-01-25-03Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers 2017-01-25-04

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/25/nelleke-vedelaar-leest-voor-op-psz-vlasakkers/28402/