Lisa Lois sings Adele in Zwols poppodium Hedon

Lisa Lois ugAdele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie. Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als voorbeeld. Op vrijdag 10 maart 2017 staat ze in Hedon om een ode te brengen aan de Britse wereldster.

Dit gaat ze niet alleen doen, zij slaat de handen ineen met topgitarist Chris Kikic om immense hits als Hello, When We Were Young en natuurlijk Someone Like You haarfijn voor te dragen.

Lisa Lois is doorgebroken door het bekende Tv-programma X-Factor. Ze was zelfs zo goed dat ze deze talentenshow heeft gewonnen in 2009. Na deze tijd heeft ze megahits uitgebracht, zoals Hallelujah, Promises Promises en Silhouette.

Waar tributes vaak pas worden gespeeld voor artiesten die er niet meer zijn, zien Lisa en Chris het juist als iets positiefs om een ode te brengen aan een nog levende artiest. Lisa Lois is momenteel druk bezig met schrijven van nieuw materiaal, maar komt eerst vrijdag 10 maart in Hedon bewijzen dat ze zeker niet onderdoet aan Adele.

Lisa Lois

Lisa Lois

Dat Lisa Lois vaak wordt vergeleken met Adele beschouwt ze als een compliment. “Des te meer reden om deze shows te spelen”, zegt ze met een knipoog. Nu Lisa zelf druk bezig is met het schrijven van nieuw materiaal, ziet ze dit als een uitgesproken kans om te laten horen dat ze zeker niet stil zit en dat ze het zingen ook nog steeds niet is verleerd.

Het optreden begint om 21:00 uur, de grote zaal gaat op om acht uur. Kaarten á € 15,00 zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/01/27/lisa-lois-sings-adele-in-zwols-poppodium-hedon/28411/