De OmZieners, eerste show in theater Floresstraat

De OmZieners ugMisschien is het u opgevallen? Aan de Floresstraat 21 is de afgelopen maanden flink wat werk verricht. Het gebouw waar vroeger de BAM zat is verbouwd tot buurttheater met kantine en alles er op en er aan.

Het is het nieuwe theater van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Amateurs en professionele mensen maken daar samen theater en muziek (koor en band). De komende weken gooien zij de deuren open voor u. Want het theater is ook voor de inwoners van Diezerpoort.

“Wij willen graag een plek zijn waar mensen aan het werk kunnen met muziek of theater. Als iemand een idee heeft, groot of klein, hopen we dat ze bij ons langs willen komen. Dan kunnen we er samen over praten. Het mag ook iets anders zijn, bijvoorbeeld tekenen, schilderen, yoga, een optreden geven. Er is veel mogelijk. Als het maar iets is dat mensen samen brengt: oud, jong, geel, groen, bruin, rood, wit. We kunnen samen mooie dingen doen.”

Om kennis te maken met het buurttheater en de mensen die er werken, wordt u uitgenodigd voor de theatervoorstelling De OmZieners. Deze voorstelling is gemaakt door mensen die het niet breed hebben en professionele theatermakers. “Het is een voorstelling die gaat over een man die iets goeds wil doen voor de wereld. Maar wat goed is voor de een… Het is een voorstelling met ernst en humor. Wij zijn ontzettend benieuwd wat mensen er van vinden”.

De OmZieners 01

De OmZieners is te zien op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 maart. De voorstelling begint om 20:00 uur, het theater aan de Floresstraat 21 is vanaf half acht open. Na afloop vraagt de Joseph Wresinski Cultuur Stichting een vrije gift aan alle bezoekers.

Wie graag een kijkje gaat nemen kan zich aanmelden via omzieners@gmail.com Dit is niet verplicht maar wel fijn. Want vol is nu eenmaal vol!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/07/de-omzieners-eerste-show-in-theater-floresstraat/28484/