Leer De Springplank kennen op Grote Peuter Dag

Grote Peuter Dag 2017 ugElk voorjaar organiseert Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) op al haar basisscholen een kennismakingsochtend. Peuters en ouders of verzorgers zijn vrijdag 7 april tussen 9:00 en 11:30 uur van harte welkom op de Grote Peuter Dag bij openbare basisschool De Springplank.

De Grote Peuter Dag is een leuke ochtend met activiteiten waarmee peuters op een speelse manier kennismaken met de basisschool. Uiteraard mogen hun ouders of verzorgers ook meekomen om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders/verzorgers die een goede basisschool willen kiezen!

Maak kennis met De Springplank
Op OBS De Springplank kunt u 7 april een bezoekje brengen aan de klassen en uw kind kan mee komen spelen. In het speellokaal staan spelletjes klaar om te klimmen of te klauteren en er wordt voorgelezen door groep 8 leerlingen. Samen met uw kind kunt u zo een goed beeld krijgen van deze fijne school in Dieze!

OOZ Grote Peuter Dag 7 april 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/10/leer-de-springplank-kennen-op-grote-peuter-dag/28500/

1 reactie

  1. Alle peuters en hun ouders die het leuk vinden om een kijkje te komen nemen op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf zijn natuurlijk ook van harte welkom!
    U kunt ons vinden in het gebouw van de Springplank!

Reacties zijn uitgeschakeld.