Wethouder Vedelaar feliciteert diamanten echtpaar Westerop

De heer en mevrouw Westerop-Jillings zijn zondag 19 maart 2017 zestig jaar getrouwd. Wethouder Nelleke Vedelaar brengt het echtpaar om 15:00 uur een bezoek om hen persoonlijk te feliciteren.

De heer Hendrik Westerop is geboren op 10 februari 1934. Mevrouw Maria Reintje Westerop-Jillings is geboren op 28 februari 1938. De eerste ontmoeting vond plaats aan het Klein Grachtje in Zwolle, waar Marie met haar vader op een woonark woonde. Het paar trouwde in 1957 en kreeg twee zoons en een dochter. Inmiddels hebben zij zes kleinkinderen en een achterkleinkind.

Het echtpaar woonde achtereenvolgens in Zwolle, Sneek en Leeuwarden en keerde weer terug naar Zwolle waar hun dochter werd geboren. De heer Westerop was werkzaam als schillenboer, bouwvakker, chauffeur en tuinman. Mevrouw Westerop werkte als huishoudelijke hulp. Ze vinden het gezellig om samen op rommelmarkten te staan of die af te struinen.

Gezien hun leeftijd gaat hun gezondheid met ups en downs, maar zijn zij dankbaar hun 60-jarig huwelijk op hoge leeftijd met dierbaren te kunnen vieren.

Nelleke Vedelaar feliciteert diamanten bruidspaar Westerop-Jillings in hun woning aan de Hogenkampsweg

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/20/wethouder-vedelaar-feliciteert-diamanten-echtpaar-westerop/28504/