Lentefair in zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck

Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck organiseert op zaterdag 1 april (geen grap!) een lentefair in haar zorghuis aan de Bagijneweide 3. Het wordt een fair waar tussen 11:00 en 15:00 uur van alles te zien, te eten, te beleven, te luisteren en vooral ook te kopen valt.

Winkeliers van de Vechtstraat en Thomas a Kempisstraat hebben bovendien mooie spullen uit hun eigen winkel ter beschikking gesteld voor een heuse veiling. U kunt dus gaan bieden op leuke en mooie spullen.

De veiling start om half twee met een echte veilingmeester. De opbrengst van deze fair komt geheel ten goede aan het zorghuis en is bedoeld voor het inrichten van ‘Beleefplekken’ in het huis.

Wat is er dus zoal te doen:
Muziek; lekker eten en drinken; er zijn mooie en lekkere spullen te koop, met name voor de Pasen; veiling; vrije gift bus; gezelligheid, ontmoetingen, plezier. Ook is het een mooie manier om eens bij ons binnen te stappen, en een kijkje te nemen.

Wilhelmina van Sonsbeeck is een thuis voor haar bewoners, ouderen met dementie en biedt hen een beschermde, huiselijke en veilige omgeving in de vorm van kleinschalig wonen aan. “Wij nodigen u en iedereen die ons zorghuis een warm hart toedraagt van harte uit! We hopen op een grote opkomst en natuurlijk ook op een mooie opbrengst. Graag tot ziens op zaterdag 1 april”, aldus het organisatieteam Lentefair Wilhelmina van Sonsbeeck.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/22/lentefair-in-zorghuis-wilhelmina-van-sonsbeeck/28519/