Lichtjeswandeling tijdens Earth Hour in Zwolle

Hou jij van wandelen in het donker? Een heerlijke wandeling door de stad Zwolle met veel lichtjes en gezelschap. Loop dan zaterdag 25 maart mee met de lichtjeswandeling in Zwolle!

Misschien ken jij Earth Hour wel van de beelden van een donkere Eiffeltoren, het Paleis op de Dam of zelfs onze Peperbus? In Zwolle kun je dit jaar meedoen door thuis het licht uit te zetten en met jouw lichtje (of echte lampion) mee te doen aan de lichtjeswandeling.

Vanuit drie plekken zullen fakkeldragers een wandeling leiden naar het Grote Kerkplein. Op het plein zullen zij samen het wereldwijde Earth Hour aftellen waarop alles op het plein op donker gaat. Earth Hour op 25 maart 2017 is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en gaat over het bewustmaken van energieverbruik.

Startplekken:
In de wijk Diezerpoort starten fakkeldragers Frank en Annerie om 19:45 uur vanuit fietsenwinkel Gait Rigter aan de Rembrandtlaan 70.

In de Wipstrik starten fakkeldragers Alinda van der Kooi en Corinne Tijsseling om 19:45 uur vanuit Wijkcentrum Bestevaer aan de Trompstraat 10b.

In Assendorp starten fakkeldragers Ellen Hamberg en Yvonne Streefkerk om 19:45 uur vanuit Wijkcentrum De Enk aan de Enkstraat 67.

Vind jij dit ook een gaaf idee en wil je meer buurtgenoten enthousiast maken om mee te wandelen? Deel dan dit bericht via de Facebookpagina van Earth Hour Zwolle en nodig jouw buren ook uit om met een lichtje mee te doen. De lichtjeswandeling is geschikt voor kinderen en de deelname is gratis!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/23/lichtjeswandeling-tijdens-earth-hour-in-zwolle/28522/