Vegro controleert gratis bloeddruk en bloedsuiker

De bloeddruk en bloedsuiker zijn een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Het is daarom van belang de bloeddruk en bloedsuiker regelmatig te controleren. Vegro organiseert samen met thuiszorg Carinova iedere eerste woensdag van de maand gratis deze metingen.

Op woensdag 5 april bent u tussen 10:00 en 15:00 uur welkom bij Vegro aan de Vechtstraat 104-106 in Zwolle. Zo willen Vegro en thuiszorg Carinova preventief meten; hierdoor kunnen zij wellicht zorg voorkomen en er zo aan bijdragen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en zelfredzaam kunt zijn. Vegro en Carinova kunnen geen medisch advies aan de metingen verbinden, maar u wel adviseren om contact op te nemen met uw huisarts.

Op deze woensdagen kunt u uw vragen stellen aan de wijkverpleegkundige van Carinova over bijvoorbeeld de zorg, indicatiestelling of servicediensten. De drempel is laag tijdens deze gratis metingen en de verpleegkundige kan ook met u meedenken als u een ‘niet-pluis’ gevoel hebt.

Vegro Zwolle organiseert elke eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen

Bij Vegro zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk-, bloedsuiker- of vetmeter, om regelmatig zélf de gezondheid te checken. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/29/vegro-controleert-gratis-bloeddruk-en-bloedsuiker/28538/