Bonte palmpasenoptocht door Indische Buurt

Op zondag 9 april 2017 organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers samen met Travers Welzijn en de Vlasweide een palmpasenoptocht door de Indische Buurt. Kinderen gaan zelf een palmpasenstok maken voor de kleurrijke optocht door de wijk. De bonte stoet wordt begeleid door de paashaas en muziek. De deelnemende kinderen krijgen na de optocht een lunch in de Vlasakkers.

De Palmpasen activiteit begint om 11:00 uur in wijkcentrum de Vlasakkers en duurt tot half twee. Alle kinderen mogen meedoen, alleen voor kinderen onder de vier jaar vraagt de wijkvereniging begeleiding van één van de ouders. Kom ook en neem al je vriendjes of vriendinnetjes mee!

Wil jij meedoen? Geef je dan vóór donderdag 6 april op bij Jolanda de Jong of Margriet Beuving en lever het ingevulde strookje in samen met het geld. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden, niet-leden betalen één euro vijftig.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/03/31/bonte-palmpasenoptocht-door-indische-buurt/28553/