Koningsdagfeest in Diezerpoort!

Op Koningsdag is het feest in de stad. Overal kan men leuke activiteiten doen en dit jaar ook voor het eerst in de wijk Diezerpoort. In Speeltuin Het Noorden organiseert Stichting Dans & Creatief Centrum Zwolle samen met Speeltuinvereniging Het Noorden een kleinschalig en kindvriendelijk Koningsdagevenement!

Tussen 13:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in de speeltuin: Van lekker spelen op het springkussen of stormbaan tot je creatief uitleven in de creatiefhoek. Van kijken naar optredens van Dans & Creatief, tot je mooi laten schminken. Voor de ouders is er ook een terrasje aanwezig en uiteraard kan er ook de hele dag gratis gespeeld worden in de speeltuin!

Helemaal leuk is de kleedjesmarkt, waar zowel jong als oud aan mee kan doen om spulletjes die men niet meer gebruikt te verkopen. Meedoen is gratis, wel zijn er een aantal regeltjes voor deelname. Aanmelden is dan ook verplicht.

Alles vindt plaats in Speeltuin Het Noorden, Albert Cuypstraat 15a, te Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.danscreatief.nl. Aanmelden voor de kleedjesmarkt gaat via info@danscreatief.nl of bel 06 13 88 64 92.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/04/20/koningsdagfeest-in-diezerpoort/28609/