Tuimelaar en Wijnhuis houden eerste Vrouwenduikdag

Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle en Het Wijnhuis organiseren zaterdag 15 juli 2017 de eerste PADI Vrouwenduikdag! Je raadt het natuurlijk al….alleen voor dames! Het doel is om dames enthousiast te maken voor de duiksport.

Van 10:00 tot 19:00 uur zal op het Grote Kerkplein in het centrum van Zwolle een grote duiktank staan met 18.000 liter water. Vrouwen die dat willen, vanaf 13 jaar en medisch gezond, kunnen in de tank ervaren hoe het is met duikuitrusting onder water te gaan.

Alleen een duikje is natuurlijk niet genoeg, de duikende deelneemsters worden ook nog eens flink in het zonnetje gezet! Na de duik wordt je kapsel onder handen genomen door Hans Kalf Intercoiffure. Ook voor de make-up wordt gezorgd door Douglas. Ter afsluiting krijg je een wijntje aangeboden door Het Wijnhuis en krijgen de deelneemsters een goodiebag mee. Een echte verwendag dus!

Ook zijn tijdens de dag twee zeemeerminnen te aanschouwen in de tank. Deze unieke onderwater performance is te zien van 11:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 14:00 uur.

Elke dame die wil en oud en gezond genoeg is kan zich inschrijven via info@tuimelaarzwolle.nl. Aan dit evenement zijn GEEN kosten verbonden! Het is wel noodzakelijk dat jij je opgeeft in verband met de indeling van de duik in de duiktank.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/07/01/tuimelaar-en-wijnhuis-houden-eerste-vrouwenduikdag/28751/